+359 2 983 61 54 | office@em-global.eu

Външен пазар

Трансгранична търговия и външни пазари

Енерджи Маркет Глобал ООД е един от лидерите на енергийния пазар в Югоизточна Европа. Фирмата е участник на пазара на търговия на едро с електроенергия, и се заема водещи позиции в трансграничната търговия.

Функциониращите енергийни пазари на едро и нарастващият износ са знак за действащ механизъм на конкуренция и прозрачност в сектора. Пазарът на едро е ключова арена за търговия с енергия и се характеризира със сключване на разнообразни по мащаб и продължителност договори.

Енерджи Маркет Глобал ООД се фокусира върху физическата доставка на енергия и осъществява своята търговия на базата на двустранни споразумения, през брокерски платформи и др. През последните години нашите обеми изтъргувана мощност са в постоянен растеж. Компанията действа в съответствие с европейските стандарти и регламенти.

В Енерджи Маркет Глобал ООД ние целим устойчив растеж за нашите доставчици, търговски партньори и крайни потребители. Нашият компетентен трейдърски екип предлага пазарно-ориентиран подход за постигане на ефективни резултати.

Енерджи Маркет Глобал ООД като Ваш партньор:

  • Изгражда разнообразна продуктова гама
  • Осигурява ефективни търговски сделки на пазарно ориентирани цени
  • Професионално управлява сделки, за да гарантира постигане на максимални резултати

Енерджи Маркет Глобал ООД е ориентирана към външните пазари компания, която предлага широка гама от стандартни и напълно съобразени с всеки пазарен сегмент продукти.

error: Съдържнието е защитено. Всички права запазени.